Xbrl-ntp

My Xbrl-Ntp And Me.

De Wiper Fly Fishing Experience

Wiper, de kruising van gestreepte baars/witte baars, verwerft veel alomtegenwoordigheid in visserskringen in Colorado en omvat regio’s met wisservisserij. De beste energie is waarschijnlijk te vinden bij de redelijk kleine kring van vliegvissers die naar hen op zoek zijn. Wanneer je deze vissen ontdekt, is het niet moeilijk om ze met een vlieg te bedriegen. De ongelooflijke strijd die daarbij komt kijken, is iets waardoor je er bijna niet aan kunt denken om welke reden dan ook.

Momenteel zijn ruitenwissers echt raadselachtige vissen en zijn er geen volumes samengesteld over het zoeken naar hen. Net als bij een artikel over vissen, bieden schrijvers gegevens die afhankelijk zijn van hun ontmoetingen, waarbij ze een verscheidenheid aan verschillende strategieën, stukjes kennis en beoordelingen uitnodigen. Het lijkt erop dat iedereen met wie ik praat over wiper zijn eigen mijmeringen heeft die niet zijn gedefinieerd door tijdschriftartikelen en visshows, maar eerder door hun eigen reizen. Dit artikel is niet zo veel. Ik heb vele uren achter de haspel gezeten op zoek naar deze stoomwalsen, en de volgende is een opeenstapeling van mijn ontmoetingen.

Vliegen zoeken naar ruitenwissers kan verminderen, maar als je dat ene uitje aan je repertoire wordt toegevoegd waar je er echt in opgaat en ze uitzoekt, zul je voor altijd verstrikt raken. Het is een verbazingwekkende neiging om deze half- en halfwaardetijd-aangedreven vissen de lijn van je handen te laten halen, en we zouden onszelf als gelukkig moeten beschouwen dat deze vis voor ons toegankelijk is. Het lijkt op zoutwatervissen in de Rockies.

Wiper zal aaseters eten over de breedte van hun mond, waardoor deze 6-inch shad als avondmaal wordt gebruikt voor de enorme jonge mannen.

De vis ontdekken:

Het belangrijkste bij vissen is het vinden van de vis. Als u op forel in een waterweg vist, zoekt u naar zakken en runs met de juiste diepgang, grootte en watersnelheid. Op het moment dat je op smallmouth vist in een meer, zoek je naar een bepaalde constructie en diepgang afhankelijk van het seizoen, of studeer je met je gadgets. Wat de situatie ook is, als je ontdekt waar het leven eenvoudig is en het eten in overvloed, zul je hotshot ontdekken.

Er wordt regelmatig verwacht dat wissers voortdurend en willekeurig rond het meer reizen in scholen met vaak hoge snelheden, waarbij ze het voedsel dat ze tegenkomen wegnemen. Mijn bedenkingen zijn dat dit half juist is. Ik heb hun bijleshouding en hun bewegingssnelheid gezien. Het ene moment zullen ze dicht bij de oppervlakte 50 meter naar het oosten breken, en het volgende zul je ze onder je boot en naar het westen zien opvlammen. Ik denk echter niet dat het helemaal onregelmatig is. Degenen die teleurgesteld zijn door dit idee, houden je vast. Dit is misschien geen eenvoudige vis om te vinden, maar ik geloof niet dat het een poepschot is.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram